De leukste webshops zonder verzendkosten

De leukste webshops zonder verzendkosten

Heb je net wat extra geld gewonnen in een ideal casino? Een goede deal gesloten op je werk? Meer loon ontvangen dan je verwachtte? Of heb je iets anders te vieren? Dat doe je natuurlijk het beste door even lekker online te shoppen. Vanuit het comfort van je eigen huis, leuke items bestellen die tegen nul euro verzenkosten voor je deur verschijnen. Hier een overzicht van een aantal webshops én wanneer ze gratis verzending bieden.

Zalando

We beginnen maar gewoon meteen met de grote winnaar van deze lijst. Zalando. Bij deze webshop wordt bijna alles gratis verzonden. Ook kleine items. Er is bij Zalando geen minimale besteding om te kunnen profiteren van gratis verzending. Het verschilt per item. De meeste items zijn gratis, maar voor sommige producten betaal je langeafstandslevering. Deze levering kost ook nog geen drie euro!

H&M

H&M is natuurlijk hartstikke bekend en erg betaalbaar. Ook de verzending is bij H&M erg betaalbaar want deze is al vanaf 20 euro gratis. Als je regelmatig wat besteld bij H&M neem dan zeker een membership. Hier kun je je gratis voor aanmelden en je krijgt er zelfs korting bij. Na een bepaald bedrag word je vanzelf ‘plus member’. Deze status raak je niet meer kwijt en geeft je altijd gratis verzending. Zelfs als je alleen een basic shirtje van 7 euro bestelt!

ASOS

Asos is ook een bekende en populaire webshop. En terecht want ze hebben enorm veel mooie merken en een fantastische size range. Voor iedereen van alle lengtes en alle maten is er iets te vinden bij Asos. Een ander groot voordeel van deze webshop is dat je al vanaf 25 euro profiteert van gratis verzending!

Na-kd

Na-kd is een superleuke webshop vol trendy kleding. Ze hebben vaak hele goede sale en verkopen naast een hoop mooie bekende merken ook hun eigen Na-kd merk. Het allermooiste aan deze webshop? Verzending is gratis vanaf besteding van 40 euro. Daar kun je in de sale een hoop leuke items voor scoren.