De lekkerste vegan snacks

De lekkerste vegan snacks gezocht? Hier kun je ze vinden!
Ben je op zoek naar de lekkerste vegan snacks? Dan zit je hier helemaal goed! Er zijn werkelijk zoveel lekkere vegan snacks om te proberen. Meer dan je je misschien kunt voorstellen. Om die reden zijn wij op zoek naar de meest smaakvolle vegan hapjes. Hapjes die er op de een of andere manier echt uitsprongen. Ben jij al benieuwd? Lees dan snel verder en probeer meteen de lekkerste vegan snacks uit!

Bloemkool nuggets
Heb je bloemkool nuggets al eens geprobeerd? Dit is de nieuwste aanwinst op het gebied van vegan snacks. Bloemkool nuggets zijn echt overheerlijk en wij durven te wedden dat je hier zeker van gaat genieten. Bloemkool nuggets zijn op plantaardige basis gemaakt. Ze hebben een crunchy nacho kost en zijn gevuld met zachte bloemkool, stukjes vegan cheddar kaas, paprika en chilipeper. Zeer geschikt voor een avondje bankhangen.

Vegan kipnuggets
En wat dacht je van vegan kipnuggets? Deze zijn minstens net zo lekker. En het mooie is dat hier ook geen echte kip in zit. Het is dan ook het ideale alternatief voor normale kipnuggets. Neem je een hap, dan zal je het verschil met echte kip praktisch niet proeven. Kipnuggets zijn van tarwe en plantaardige eiwitten gemaakt en bevatten bovendien zwarte peper.

Wraprolletjes
Ook wraprolletjes zijn overheerlijk. Hierbij snijd je de wrap in kleine rolletjes en steek je er prikkers in. Het is vrij simpel om te maken, maar zeker een aanrader!

Groente met hummus
Hummus met rauwe groenten is een van de lekkerste hapjes voor tijdens een filmavond. Zo kun je wortels, paprika en komkommer in schijfjes snijden en dit dippen in de hummus. Je kunt hummus gewoon in de supermarkt kopen, maar ook eenvoudig zelf maken. Hier zijn diverse recepten voor online te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een recept voor pompoenhummus.

Nootjes

Ook nootjes zijn de perfecte borrelhapjes. Koop gezouten of ongezouten noten of ga voor speciale ‘smoked’ versies. Hierbij kun je denken aan walnoten, pistachenoten, cashewnoten en diverse andere soorten noten.

Vegan kaas
Wil je graag wat kaas snacken, maar denk je dat dit als vegan niet kan? Geloof ons, dat kan zeker wel. Er zijn tegenwoordig diverse soorten vegan kaasjes verkrijgbaar. Zo kun je speciale vegan cashew roomkaas kopen, maar ook harde kaas die een basis van noten heeft. Je kunt ze steeds meer in de supermarkten tegen. Wil je echter zeker zijn van een lekker vegan kaasje om te snacken, dan kun je het beste naar de ecologische supermarkt gaan.

Gedroogd fruit
Gedroogd fruit mag zeker niet tijdens jouw filmavond ontbreken. Koop lekkere gedroogde abrikozen, dadels en gedroogde vijgen. Natuurlijk kun je ook wat ongedroogd fruit eten, zoals aardbeien en druiven.

Weet jij al welke lekkere vegan snacks jij zeker gaat proberen? Print deze pagina uit en neem hem mee naar de supermarkt. Zo kun je meteen je winkelmandje vullen met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde filmavond.