Bestel een gepersonaliseerde broodtrommel of drinkbeker

Wilt u uw kinderen verrassen met een bijzonder origineel cadeau zoals een leuke drinkbeker of broodtrommel? In dat geval zit u precies goed met een zelf ontworpen broodtrommel, een drinkbeker of een waterfles. Naast een uitstekende kwaliteit zonder gebreken, speelt de ‘personal touch’ vaak een centrale rol bij deze producten.

Maak een geweldig ontwerp zonder enige voorkennis

Als u nu denkt dat u alleen een broodtrommel of een drinkbeker zelf kunt ontwerpen als u voorkennis heeft van design en grafische vormgeving, dan hebt u het gelukkig mis. Wij hebben een aanbieder gevonden die die u als klant op een zeer eenvoudige manier uw eigen ontwerp laat maken, namelijk: MyMepal! Dit kunt u doen door middel van de zeer intuïtieve ontwerp tool. Hier combineert u op speelse wijze verschillende design elementen met elkaar en creëert u zo probleemloos uw eigen, individueel vormgegeven product. U kunt zelfs uw eigen foto uploaden en die laten afdrukken op de broodtrommel van je keuze. Een mooie broodtrommel met foto is natuurlijk een feestje voor iedereen.

Eersteklas kwaliteit

Zoals we eerder benoemden, speelt ook de kwaliteit van de producten een doorslaggevende rol. MyMepal verkoopt alleen producten die aan strenge kwaliteitsnormen voldoen. U kunt er dus zeker van zijn dat de producten u echt kwaliteit op lange termijn zullen bieden. De producten van deze leverancier zijn ook vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken voor u natuurlijk veel gemakkelijker maakt. Op die manier blijft er ook meer tijd over om te genieten van kostbare tijd met de kinderen en het hele gezin. Uw kinderen zullen jarenlang plezier hebben van de producten en zullen altijd kunnen genieten van hun verse lunch met een geweldige broodtrommel.

De keuze is aan u!

Als u het assortiment interessant vindt, is het zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan de website! Bij My Mepal vindt u veel verschillende producten in deze categorie. U kunt kiezen uit een groot aantal ontwerpopties en zult zeker iets vinden dat het beste past bij uw ideeën en de voorkeuren van uw kinderen. Een leuke broodtrommel of waterfles kan ook een geweldig cadeau zijn voor volwassenen!