Avondje uit met vriendinnen naar Stadsschouwburg Velsen in Ijmuiden

stadsschouwburg velsen

Aan het zoeken naar iets leuks om te doen samen met je vriendinnen in de omgeving van Ijmuiden? Dan is Stadsschouwburg Velsen een absolute aanrader. In dit theater gelegen in Ijmuiden is er altijd wat te beleven.

Het leukste theater in Velsen

Dit theater in Velsen biedt alles voor een gezellige en complete avond uit met je vriendinnen. Het theater is goed bereikbaar, biedt gratis parkeergelegenheden, de beste theatervoorstellingen en gezellige horecafaciliteiten. Ga gezellig met vriendinnen een avondje uit en boek een van de vele theatervoorstellingen in het programma. Voor en na de voorstelling kan je ook nog gezellig genieten van een hapje en drankje. Met ruim 700 comfortabele zitplaatsen in de theaterzaal is er vaak nog wel plek. Ook als je last minute nog naar een theatervoorstelling wilt zijn er vaak nog wel een paar plekken vrij. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen in de zaal.

Gezellig napraten met een hapje en drankje

Na afloop van de voorstelling hoeft je avondje theater met je vriendinnen niet meteen te eindigen. Wij hebben ons theater zo ingericht dat er bij de horecafaciliteiten genoeg ruimte is om sfeervol en comfortabel te zitten. Geniet hier van een hapje en drankje. Dit is ook de ideale plek om gezellig te kletsen met je vriendinnen en na te praten over de voorstelling.

Verschillende theatervoorstellingen

In Stadsschouwburg Velsen hebben ze een uitgebreid programma aan leuke en gevarieerde theatervoorstellingen. Momenteel draaien de voorstellingen “CLAUDIA DE BREIJ – #NU” en “LEER VAN FRED LIVE!”. Dit zijn erg populaire voorstellingen om met je vriendinnen naar toe te gaan. Benieuwd naar de verschillende theatervoorstellingen in dit theater? Klik hier voor het programma. Bekijk het aanbod en de datums waarop voorstellingen draaien.