4 manieren om uzelf te verwennen en tegelijkertijd voor uw huid te zorgen

Soms wordt het leven zo druk dat het moeilijk is om tijd te vinden om te ontspannen. En hoewel het misschien makkelijker gezegd dan gedaan is, is het belangrijk dat u enkele manieren vindt om u te helpen ontspannen in een mum van tijd. Of dat nu het nemen van een luxe bad is, tijd vinden om jezelf te trakteren op een doe-het-zelf spa-dag, of een meidenavond, we hebben allemaal onze tijd nodig om op te laden en op te frissen. Dus, maak er deze week een punt van om jezelf te verwennen en je geest, lichaam en huid te trakteren op een beetje TLC met een of meer van deze ontspannende en lonende mooie huidverzorgingstips.

  1. GEEF JEZELF EEN GEZICHTSBEHANDELING

Je hebt misschien niet de tijd om in een spa door te brengen, maar dat hoeft ook niet – je kunt deze eenvoudige stapsgewijze handleiding volgen voor een gezichtsbehandeling thuis die een mooie huid en hopelijk een meer ontspannen toestand kan stimuleren van geest ook.

STAP 1: REINIGEN MET EEN WATTENSCHIJFJE

Het is een must om dingen te beginnen met een schoon canvas, dus ga je gang en word volledig schoon door je gezicht te reinigen met een wattenschuifje en reinigingsmelk

STAP 2: EXFOLIEREN MET EEN GEZICHTSSCRUB

Gebruik een gezichtsscrub voor zachte exfoliatie als de volgende stap in uw gezichtsbehandeling thuis.

STAP 3: GEZICHTSMIST

Krijg een extra boost van hydratatie door op een gezichtsmist of essence te spritteren met een verkwikkende geur om je zintuigen op te fleuren.

STAP 4: GEEF JEZELF EEN GEZICHTSMASSAGE

Breng uw huid weer tot leven met ronddraaiende bewegingen gedurende 10 minuten, terwijl u uw vingers voorzichtig over uw huid beweegt, zodat u de huid niet naar beneden sleept. Voeg een gezichtsolie toe aan uw massage om uw huid nog verder te laten profiteren.

STAP 5: EEN SERUM AANBRENGEN

Dit is niet het moment voor een kale huidverzorgingsroutine, dus ga je gang en breng vervolgens een serum op je huid aan.

STAP 6: HYDRATEREN

Net als aan het einde van elke huidverzorgingsroutine, moet je je huid hydrateren na je gezichtsbehandeling. Als je naar bed gaat, overweeg dan om een ​​nachtmasker aan te brengen.

  1. BRENG EEN GEZICHTSMASKER AAN

Verwen uzelf en behandel tegelijkertijd uw huidverzorgingsproblemen door een gezichtsmasker aan te brengen. Er zijn veel formules beschikbaar, dus zoek er een die het beste bij u past, of u nu glans wilt matteren, een doffe teint wilt verhelderen of de ruwe textuur van uw huid wilt verfijnen. Elk van deze kleimaskers behandelt uw specifieke huidzorgproblemen zonder de huid uit te drogen. Breng een gelijkmatige laag aan op een schone, droge huid, laat 10-15 minuten intrekken, spoel af met lauw water en dep je gezicht droog. Als je de tijd hebt, probeer dan multimaskering – ook wel het gebruik van meerdere gezichtsmaskers tegelijk.

  1. GEBRUIK EEN SUIKERLIP SCRUB

Vergeet ook je lippen niet te verwennen! Gebruik een zachte suikerscrub om te exfoliëren voordat je een hydraterende lipconditioner aanbrengt.

  1. KOUD OOG COMPRESS

Direct revitaliserend, breng een koud oogkompres aan (zelfs plakjes komkommer zullen het lukken) op uw oogleden na het reinigen van uw huid. Het koele kompres zal geweldig aanvoelen op je vermoeide huid, dus leun achterover en luister naar muziek of mediteer terwijl het kompres op je ogen rust. Breng vervolgens, nadat het kompres is verwijderd, een paar druppels voedende oogcrème aan.

Lijkt dit allemaal te veel werk? Ga dan naar schoonheidssalon Oosterhout voor een heerlijke gezichtsbehandeling en laat u verwennen