Super irritant: Snurken, maar wat kun je eraan doen?

Snurken lijkt misschien een lachwekkende gewoonte totdat je je de zeer reële effecten realiseert. Snurken is een ernstige ademhalingsstoornis die sociale interacties en uw gezondheid schaadt. De anatomie van uw mond en sinussen, alcoholgebruik, allergieën, verkoudheid en uw gewicht kunnen allemaal een geval van zaagstammen veroorzaken.

Snurken is de trilling van weefsels in de keel wanneer de luchtwegspieren ontspannen tijdens de slaap, waardoor het geluid ontstaat. En ongeveer 40 procent van de volwassen vrouwen, 57 procent van de volwassen mannen en 27 procent van de kinderen snurken. Snurken kan vele jaren of zelfs decennia aanhouden. Dat zijn veel lawaaierige nachten. Toch weten ze het misschien pas als een vriend of metgezel het hoort en hen informeert. Als je dat eenmaal hebt gedaan, zijn er veel apparaten tegen snurken die kunnen helpen de symptomen te verlichten of volledig te elimineren.

Snurken is niet alleen vervelend voor snurkers, het kan ook hun bedtijdgenoten verstoren. U kunt zelf oplossingen voor snurken maken, maar het wordt aanbevolen om eerst een arts te raadplegen om te controleren op ernstigere aandoeningen zoals obstructieve slaapapneu.

De snurkbeugel

Hét ideale product is de anti-snurk beugel. Deze beugel zorgt ervoor dat jouw onderkaak naar voren gedwongen wordt. Hierdoor openen je luchtwegen en kun je weer gemakkelijker ademhalen. Het gevolg hiervan is dat er ook geen trillend geluid meer is. Oftewel, je snurk niet meer! De anti-snurk beugel bestellen doe je bij Mr. Anti Snurk! Bestel jouw nieuwe beugel voor slechts €27,50.

Het houdt je kaak en tong naar voren om de ademhaling te verbeteren. U kunt de kaakpositie aanpassen op basis van uw snurkintensiteit en de op maat gemaakte tandafdrukken instellen voor een comfortabele en veilige pasvorm. Het mondstuk behandelt de oorzaak van snurken en helpt u en uw partner om een ​​volledige nachtrust te krijgen.