Lekker buiten spelen met buitenspeelgoed

 

Natuurlijk denken we vooral in het voorjaar weer aan buiten zitten, aan buiten zijn. Meer dan in de winter bijvoorbeeld. Maar voor het maken van nieuwe tuinplannen is er geen voorgeschreven maand: dat mag gewoon altijd. Heb je kinderen of is er een kind op komst, dan houd je daar bij de inrichting van je tuin uiteraard rekening mee. Bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar een zandbak, een speelhuisje of een klimtoestel. Bij toysandgarden.nl slaag je met gemak voor elk budget.

Lang en veilig speelplezier

 

Als eerste kijk je uiteraard naar de leeftijd van jouw kind. Welk speelgoed past daar bij en hoelang heeft jouw peuter, kleuter of ouder kind daar speelplezier van? Want het liefste koop je natuurlijk iets dat niet na een jaar al werkloos in de schuur staat te staan: doodzonde. Met een speeltoestel voor de tuin maak je overigens niet alleen je eigen kind blij. Want stel dat je een verjaardag hebt te vieren en jouw bezoek neemt de kids mee? Reken maar dat je geen kind aan ze hebt. Misschien willen ze niet eens naar huis! 

Uitnodigend spelen

 

Maar ook als jouw huis in een wijk staat met meer kinderen levert dat veel gejuich op. Want welk speeltoestel voor de tuin jij ook aanschaft: je maakt er altijd meerdere kinderen blij mee. Jouw kind wordt mede daardoor populairder dan jij je had kunnen voorstellen. En of het nou gaat om een schommel, een glijbaan, een speelhuis, een tent of een trampoline: elke droge dag wordt jouw tuin een minispeelparadijs.

Schommelen of op de wip?

 

Over schommels gesproken: toysandgarden.nl heeft die voor diverse leeftijden. Je kent ze vast: de schommels die je simpelweg in de opening van je schuur of garage hangt. Maar hoe ouder je kind wordt, hoe groter en stoerder jouw kid wordt, hoe groter de schommel ook mag zijn. Regent het eens, dan zal je jouw peuter of kleuter duidelijk moeten maken dat er vandaag niet wordt geschommeld. Maar hoe leuk is het dan dat toysandgarden.nl ook heel leuk binnenspeelgoed heeft. Zo wordt geen dag saai!

Veiligheid staat voorop

 

We hoeven je vast niet uit te leggen dat ook bij kinderspeelgoed de veiligheid voorop staat. Toysandgarden let daar altijd op. Speelgoed wordt altijd uitgebreid getest, of het nou gaat om een speeltoestel voor de tuin of binnenspeelgoed. Jouw kind krijgt dus niet alleen heel lang, maar ook heel veilig speelplezier met jouw keuze voor een goede speelgoedshop.