Het Bamboe T-shirt is duurzaam

Een Bamboe T-shirt zit luchtig en is soepel en fluweel zacht. Heb je een gevoelige huid dan is het  Bamboe T-shirt ideaal omdat het gemaakt is van hele fijne vezels. Het Bamboe T-shirt is temperatuur regulerend waardoor het in de zomer koel aanvoelt en in de winterdag juist lekker warm. Op vakanties blijft dit T-shirt niet aan je huid plakken bij de tropische dagen. Het T-shirt blijft langer fris omdat het geen geuren vast houdt. Je kunt je Bamboe T-shirt ook als onderkleding gebruiken. Het voorkomt zweetplekken in je overhemd en polo’s. Het Bamboe T-shirt is erg duurzaam.

Bamboe is zeer duurzaam

Binnen de grassoorten is de Bamboe een plantengroep. Bamboe bestaat uit lange stengels die recht omhoog de lucht in groeien. Op sommige plekken zitten knoppen waaraan zich de bladeren ontwikkelen van de Bamboe plant. Kleding die gemaakt wordt van Bamboe is zeer duurzaam. De Bamboe planten groeien tot zeker 20 cm per dag. De Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld. De Bamboe heeft bijna geen water of andere voedingsstoffen nodig. Zelfs zonlicht heeft deze plant ook zo god als niet nodig. Als de Bamboe plant is gekapt maakt deze nieuwe stammen aan. Zo kan de Bamboe meerdere malen geoogst worden.

Bamboe voor in elke kledingkast

Bamboe heeft een ruime keus in kleding. Buiten de T-shirts, ondergoed en sokken is er ook een ruim assortiment aan sportkleding. De collectie Bamboe is zo samengesteld dat je het op verschillende manieren kan dragen door alle seizoenen. Bij het sporten, wandelen, werken of uitgaan wil je je toch lekker voelen in de kleding die je aanhebt.  Heerlijk toch dat je kleding draagt wat prettig en comfortabel draagt en zelfs niet elke dag in de was hoeft. Dus mag Bamboe textiel niet in je garderobe ontbreken.