Cadeau ideetjes

Hoe moeilijk is het; een cadeau kopen voor je vader, schoonvader, opa, broertje en ga zo maar door. Het blijft lastig, maar daarom hebben wij voor jou een aantal ideetjes op een rij gezet!

 

Biertje

Het zit natuurlijk altijd goed als je een biertje geeft. Het liefste nog wat speciaal biertjes. Helaas zijn deze wat aan de prijzige kant, maar als er een speciaal bier aanbieding is kun je een enorm mooi pakket bij elkaar verzamelen. Een misschien wat onbekend biertje, maar zeker wel een lekker biertje is Brouwerij Broederliefde. Zij hebben de standaard speciaal bieren, zoals een blond biertje, een triple, een quadrupel en een IPA. Misschien leuk om daar eens naar te kijken als je schoonvader binnenkort jarig is!

 

Voetbal

Dit idee kan op meerdere manieren worden opgevat. Voor je kleine broertje is het misschien leuk om hem een nieuwe voetbal te geven voor zijn verjaardag. Je vader zou je bijvoorbeeld een kaartje van zijn favoriete voetbalclub kunnen geven. Zo kan hij één wedstrijd bijwonen in het stadion van zijn club. Heel erg leuk, alleen een beetje prijzig. Tegenwoordig kunnen kaartjes een goede €100 per persoon kosten. Je zou erover kunnen denken om dit met je broertje of zusje te geven aan je vader. Of je zou het kunnen bespreken met je moeder, misschien zal zij ook nog wel wat willen en kunnen inleggen.

 

Een bon

Beetje cliché, maar altijd goed! Een bon geven is eigenlijk altijd goed, want je kan ermee doen wat je wil. Je kunt een bon geven van een restaurant, van een kroegje, maar ook van bijvoorbeeld de blokker, de hema, een kledingwinkel, de bijenkorf en ga zo maar door. Een bon is eigenlijk een heel handig cadeau als je echt niet weet wat je diegene moet geven. Zo kan hij of zij gewoon zelf iets uitzoeken en dan zijn ze er altijd blij mee!