Buitenspeelgoed dat uw kinderen urenlang zal vermaken

Als je al een beetje cabinekoorts voelt, is het tijd om naar buiten te gaan voor wat frisse lucht, mama. Of je nu je dagen rond thuis school-activiteiten hebt gepland of hebt gekozen voor een meer ontspannen benadering, er is altijd één ding waar iedereen in het gezin het over eens kan zijn: buiten spelen!

Van speelhuisjes tot boomschommels, we hebben het beste buitenspeelgoed gevonden om je kleintjes bezig te houden in de achtertuin tijdens de coronaviruspandemie.

  1. Tuingereedschap

Zelfs de kleinste tuinier heeft het juiste gereedschap nodig om de klus te klaren! Een houten + metalen tuingereedschappen zien eruit (en werken) net als het echte werk en zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zonder giftige verven of afwerkingen. Je kleintje zal het geweldig vinden om zijn handen vuil te maken en tegelijkertijd zijn motoriek te ontwikkelen.

  1. Stoepkrijt

Breng de kinderen naar buiten om stoeptekeningen te maken (en positieve berichten voor buren!). Koop een gigantische gevuld met 50 wasbare krijtstokken, voor urenlang buitenplezier.

  1. Waterparels

Simpel gezegd, waterparels zijn gewoon zo leuk! Deze gladde, zachte kralen creëren een geweldige tactiele ervaring en zijn perfect voor zintuiglijk spel in een watertafel of elk ander klein bakje. Je kunt ze zelfs gebruiken om kleurherkenning, sorteren, tellen en nog veel meer te oefenen.

  1. Picknick + zintuiglijke tafel

Zintuiglijke tafels zijn een voorwerp in elk kleuterklaslokaal – en kunnen ook bij u thuis zijn. Ze zijn perfect om de zintuigen van je kleintje te stimuleren en om spelen, creativiteit en verkenning te vergemakkelijken. Deze prachtige tafel heeft een ingebouwde zandbak die tot 50 liter speelzand of bijna 3 liter water kan bevatten. Bovendien is het ook een plek om te schilderen, kleuren of tekenen.

  1. Schommel

Een schommel brengt je terug naar eenvoudigere tijden en lange, warme zomerdagen die je buiten hebt doorgebracht.

  1. Houten speelhuisje

Een speelhuisje is duur, maar een stevig, mooi speelhuis is een investering die zijn vruchten zal afwerpen in jaren van fantasierijk spel voor iedereen, van jonge peuters tot schoolgaande kinderen. Deze is groot genoeg voor meerdere kinderen en toch compact genoeg om in zelfs kleine achtertuinruimtes te werken. Het is gemaakt van 100% cederhout en heeft verschillende grote ingebouwde ramen, bloembakken, een werkende deur + deurbel en zelfs een schoolbord.