Hier moet jij rekening mee houden bij het bestellen van een trampoline

De trampoline is een van de meest populaire speeltoestellen voor jong en oud. Naast plezier voor het hele gezin, helpen een trampoline en passende trampolinespringoefeningen om balans, coördinatie, conditie en mobiliteit te verbeteren.

Een trampoline kopen

Trampolines zijn het ideale buitenspeelgoed en niet alleen – zoals de meeste mensen na korte tijd beseffen – voor kinderen. Om lang veilig en ongeval vrij van deze ervaring te kunnen genieten, moet u zowel vóór de aankoop van de trampoline, online of in de speciaalzaak van etantrampolines.com, als tijdens het springen op een aantal veiligheidsaspecten letten. Koop daarom altijd een trampoline in van hoge kwaliteit, zoals een Etan inground trampoline of rechthoekige trampoline. Dit is een Europees geproduceerde trampoline, die ook uiteraard op veiligheid gecontroleerd is.

Gezien de vele ongelukken die jaarlijks gebeuren tijdens het trampolinespringen, moet je bij het kopen van een trampoline goed op de veiligheid letten. Want ook hier geldt: een ongeluk kan snel gebeuren en dit kan het plezier al snel veranderen in een blijvende lichamelijke beperking. In onze trampoline vergelijkingstabel vind je een overzicht van de geteste trampolines. Hierdoor kunt u uitgebreide informatie verkrijgen en modellen vergelijken voordat u een trampoline koopt.

Overwegingen bij het kopen van een trampoline

Wanneer je een trampoline gaat kopen, wil je je natuurlijk van te voren goed inlezen en erin verdiepen. Waar moet de trampoline komen in mijn tuin? Welke vorm van de trampoline is dan het beste? En wil ik een trampoline met of zonder net? Dit zijn allemaal vragen die je van te voren beantwoord wilt hebben, zodat je een gedegen keuze kunt maken. Ten slotte is de prijs natuurlijk altijd een factor. Wil je een duurdere of een goedkopere trampoline? Overweeg dus alle aspecten goed voordat je een trampoline aanschaft.