Een keuken op maat

 

Een keuken op maat is de belangrijkste ruimte in uw huis. Het is de plek waar u graag bent om te koken maar ook om samen te zijn. Natuurlijk moet uw nieuwe keuken aan een heleboel eisen en wensen voldoen. Wij geven u graag advies. Dat begint bij het ontwerpen van onze keukens op maat. Uw wensen staan centraal. Wij selecteren voor u de beste materialen. Daarbij kan u denken aan plaatmaterialen, massieve houtsoorten, maar ook aan een hoogwaardig gespoten MDF door onze interieurspuiterij. We letten op alle details en bouwen in goed overleg met u een droomkeuken op maat.

 

Het ontwerpen van uw keuken op maat

Tijdens het ontwerpen van uw droomkeuken willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen. Wij bieden een duidelijk proces dat vooraf helder is. De volledige montage verzorgen wij ook. Uw keuken sluit perfect aan op uw interieur.

U kunt bij ons terecht voor diverse stijlen keukens. We kunnen een prachtige design keuken op maat ontwerpen en realiseren voor u. Een karakteristiek ontwerp in combinatie met een volledig maatwerk interieur is natuurlijk ook mogelijk. Wij gaan voor een prachtig eindresultaat. Als wij vertrekken is uw keuken klaar voor jarenlang plezier!

 

Ook een houten keuken op maat behoord tot de mogelijkheden. Daarbij kunt u denken aan massieve houtsoorten, maar ook aan fineer. In het verleden maakten wij eiken keukens op maat, maar ook minder bekende houtsoorten zoals ovangkol of gerookt eiken. Er is heel veel mogelijk en wij denken graag met u mee. Wij vertalen u wensen naar een prachtige houten keuken op maat. Natuurlijk is het ook mogelijk om een 3 D ontwerp op maat te maken zodat al u ideeën zichtbaar worden.

 

Inbouwen van de keuken

Elk huis kent zijn uitdagingen  qua vorm of heeft uitgesproken eigenschappen in de architectuur. Door onze jarenlange ervaring hebben wij genoeg ideeën en denken wij graag met u mee. Specialist in exclusieve keukens Brabant.