Aantal methodes om hanglampen te decoreren

Moderne hanglamp is een briljante manier om een ​​uniek en persoonlijk tintje aan uw huis of bedrijf te geven en de beschikbare opties zijn vrijwel onbeperkt. Hier zijn zeven ideeën voor het gebruik van hanglampen om u op weg te helpen.

Groepeer Hangers samen

Hanglampen maken een gedurfd en trendy statement wanneer ze in groepen of “clusters” zijn. Je zou een groep van twee of drie boven de keukenbank kunnen proberen om je voorbereidingsgebied te verlichten. Of u kunt hangende lampen in uw badkamer boven uw spiegel gebruiken. Als je hangers bij elkaar plaatst, hoef je niet per se dezelfde lampen te gebruiken, maar als je dat wel doet, zal het een behoorlijk effect hebben – stel je voor: 3 Milano zwarte hanglampen achter elkaar in je keuken.

Alternatieven voor het gebruik van hetzelfde licht zijn onder meer het gebruik van een vergelijkbare kleur, bijvoorbeeld alle koperen hangers; met dezelfde hanglamp, maar in een andere maat, denk aan klein, medium, groot; of het maken van een kenmerk van de vorm van de hanger, bijvoorbeeld een groep ronde hangers.

Denk ook aan de hoogte, de meeste hanglampen zijn verstelbaar en een briljante manier om een ​​geclusterde opstelling te rangschikken is om elke hangende kap op een andere hoogte te laten hangen.

Laat je globes zien

Naakte bollen kunnen een kenmerk op zich zijn. Door de schaduw weg te nemen en alleen de wereldbol te laten zien, wordt het licht zelf het kenmerk. Globes in vintage stijl zijn al een tijdje populair en zijn heel gemakkelijk te vinden. Deze bollen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Ze zijn speciaal ontworpen zodat de wereldbol zelf het kenmerk is van het licht waarin ze worden gebruikt.

Deze minimalistische industriële hanglampen geven een look die perfect past bij een reeks interieurs. Moderne, strakke lijnen zullen profiteren, net als rustiek staal en hout. Als je bang bent dat het er saai uitziet, kun je altijd een paar gekleurde armaturen gebruiken of de lengte van de ophanging aanpassen om de aandacht te trekken.

Je hebt echt zoveel keuze als het gaat om industriële hanglampen, het zou moeilijk zijn om een ​​reden te vinden om er geen in je huis te hebben.

Verlicht uw trap

Trappen zijn een geweldige kans in elk huis om een ​​lange en / of grote hanglamp te hebben. Dit is een plek waar je zeker een hoog dak zult hebben, zodat je zo flamboyant bent als je wilt bij het kiezen van je hanger.

Praktisch gezien moeten trappen goed verlicht zijn om de kans op struikelen te verkleinen, dus kies geen pendelarmatuur die te zwak is, of zorg ervoor dat je je kenmerkende pendel combineert met een reeks downlights of andere lichtbronnen.

Zorg er qua ontwerp voor dat de hanger die u kiest de ruimte goed vult. Als het te klein is, loop je het risico dat het wordt gezien als een bijzaak of als onbeduidend.